CongresApicol.ro este organizat de un grup de initiativa informal, format din persoanele de mai jos. Cu specializari diverse, dar cu totii iubitori ai albinei, iata-ne aici construind acest eveniment pentru tine, intr-o incercare de a aduce un plus cat de mic in apicultura din Romania si din afara tarii.

Vrem sa il urmaresti cu placere si iti aduca informatii pretioase, de la speakeri – romani si straini, valorosi.

Vom face cel mai bun eveniment de pana acum din Romania!

Aceasta este promisiunea noastra!

Alina Varadi

Alina Varadi

Alina are certificare ecologică din 2010,  specializare pe Api-nutritie , bune practici in recoltarea produselor apicole, managementul și dezvoltarea pieței de produse ecologice.

Adrian Ciotlaus

A. Ciotlaus

Adrian este apicultor din 2010 cu stupina in Tăuți, jud. Cluj. A dezvoltat in 2017 o nouă metodă de producere a Apilarnilului prin criogenare. Pasionat de apiterapie și apipunctura redefinește modul de aplicare înțepăturilor fără ca albina să-și piardă acul.

Marian Stoica

Marian Stoica

Marian este un apicultor pasionat care creste albine din 2010, la stupina sa din DB – LaStupina.ro
Preocupat de educarea tinerilor, de peste 6 ani creeaza si sustine ateliere experentiale, despre albine, pentru copii si adulti.

Florin Dascalu

Florin creste albine din 2013. Este membru fondator și unul dintre administratorii celei mai mari comunități apicole virtuale Apicultori din Romania – grup liber. Proprietarul paginii Prisaca la Drumu’ Mare. 

Catalin Maxim

Catalin pastoreste 100 familii de albine in Comuna Apicola Barnova, jud. Iasi. Conduce un Cluster de agricultura ecologica si crede cu incapatanare intr-o comunitate apicola puternica, altfel suntem un roi slab in pragul iernii.

Translate »