250 lei

Contribui in mod direct la succesul congresului, prin sustinerea costurilor de organizare. Vezi mai jos avantajele tale.

Ai acces gratuit, pe perioada congresului, in grupul de facebook special creat
Primesti acces si in grupul de facebook inchis, creat pentru sustinatori. Este un grup special catre care vei primi link, prin email sau WhatsApp, dupa confirmarea platii.

Primesti acces garantat in aplicatia zoom, pentru o interactivitate marita. Poti pune intrebari si interactiona cu speakerii, prin intermediul chatului sau in direct.

Primesti acces la inregistrarile congresului, in grupul de facebook inchis, creat special pentru sustinatori. Vei primi detalii prin email sau WhatsApp dupa confirmarea platii.
Vor fi disponibile inregistrarile speakerilor care si-au dat acordul.
Inregistrarile vor fi disponibile
timp 1 an de zile.

Q&A live. Te poti inscrie la o intrebare in direct, la sesiunea finala a speakerului. Solicitarea se face prin intermediul chatului zoom si va fi aprobata doar in functie de relevanta si disponibilitatea speakeruui.

Vei primi acces la masa rotunda si la sesiunea de Q&A de finalul congresului. Vom dezbate atat concluzii ale congresului actual, cat si planuri de viitor.

Vei primi acces prin e-mail la lucrarile congresului in format pdf, ale speakerilor care si-au dat acordul pentru publicarea lor.

Primesti un certificat de participare la congres, eliberat de organizatori. Certificatul va fi transmis prin email si va putea fi printat.

Translate »