Comunitățile agricole de succes folosesc extrasezonul pentru a investi în cunoaștere profesională fie ca vorbim de noi tehnologii, materiale, produse, legislație, etc, fie ca se compensează lipsa de experiență sau de succes.

Acesta este și rolul acestei manifestări pe care am numit-o Congres dorind să subliniem ca practica de succes începe de la cunoașterea științifică tradusă pentru toti de experiență colegilor de breaslă mai avansați.

Dacă în genere un congres se adresează comunității științifice, propunerea noastră este pentru un eveniment adresabil tuturor apicultorilor de pe cuprinsul României și din afara tarii.

Temele propuse de evenimentul nostru prin intermediul unor conferințe bilingve în engleza și romana vor acoperi un spectru larg de subiecte de interes, de la modele de succes în apicultura internațională, la modele de succes național, noutăți biotehnologie, noi tratamente, sau noi propuneri pentru dezvoltarea comunitatilor apicole.

Va invitam sa ne urmăriți online prin intermediul aplicatiei ZOOM dar și din interiorul grupului de facebook, pe care l-am creat special pentru facilitarea acestui eveniment.

Toate detaliile necesare accesului in ZOOM, sau in grupul de facebook dedicat, sunt disponibile imediat dupa parcurgerea procesului de inregistrare, prin completarea formularului disponibil aici

Translate »